Scootmobiel

TRES 3-WIELER E-SCOOTER 800W Zilver
meer info vind u hier onder.

TRES 3-WIELER E-SCOOTER 800W ZWART
meer info vind u hier onder.

Voordelige scootmobiel

De BTC Tres e-scooter is uniek in zijn soort en valt juridisch gezien onder de gehandicaptenvoertuigen met een motor, net zoals de scootmobielen.

 

Op een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig is geen kenteken nodig. Wel is een verzekering tegen wettelijke aansprakelijkheid verplicht. Een verzekerd voertuig heeft een verzekeringsplaatje aan de achterzijde.

 

Met een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig mag u gebruikmaken van de stoep, het voetpad, het fietspad, het fiets/bromfietspad en de rijbaan. U mag geen gebruik maken van autowegen en autosnelwegen. Als deze weg onderdelen allemaal aanwezig zijn, mag u zelf bepalen welke weg u neemt. U moet zich houden aan de verkeersregels van die weg.

 

Voor gehandicaptenvoertuigen gelden de volgende maximumsnelheden:

 

-          Op de stoep mag u maximaal 6 kilometer per uur rijden

-          Op het (brom)fietspad binnen de bebouwde kom mag u maximaal 30 kilometer per uur rijden, buiten de bebouwde kom 40 kilometer per uur

-          Op de rijbaan, behalve op autowegen en autosnelwegen, mag u maximaal 45 kilometer per uur rijden, zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

 

U moet minimaal 16 jaar zijn om een gemotoriseerd gehandicaptenvoertuig te mogen besturen als dit voertuig sneller gaat dan 10 kilometer per uur. Gaat het gemotoriseerde gehandicaptenvoertuig niet sneller dan 10 kilometer per uur, dan geldt er geen minimumleeftijd.

 

Als u een gehandicaptenvoertuig met een motor bestuurt heeft u geen (bromfiets)rijbewijs nodig. deze schitterende scootmobiel kan tegen een vergoeding thuis gebracht worden , ook hebben we een haal en breng service.

€ 1899,-  excl. afleveringskosten € 89,- 

 

E-Scooters

BTC E-RIVA ELEKTRISCH 60V/20AH 25/45km MAT GRIJS

€ 1.499,-

BTC E-TRENDY ELEKTRISCH 48V/28AH 25/45 km ZWART

€ 2.495,-


agm Eco zwart 60V/32Ah 25/45 km
Binnenkort leverbaar


Voor info kunt u contact opnemen met ons 0646370556